Radnja se događa u Španiji nakon Drugog svetskog rata i bavi se pričom o tragičnom ubistvu. U sobi 204 hotela Almirante, Kristina Sanhuan biva pronađena mrtva. Nakon policijske istrage, sve počinje da ukazuje na samoubistvo. Sve se menja nakon što lokalni list primi posthumno pismo u kome Kristina objašnjava sve o svojoj tragičnoj smrti. Nakon objavljivanja tog pisma, nova istraga započinje da bi se otkrili pravi motivi njenog samoubistva.

Bilo je na kanalima:

Eurochannel  

PREPORUKE
 • heute-show (2009)

  petak
  image
  The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
 • Scènes de ménages (2009)

  petak
  image
  Scènes de ménages follows several couples' domestic disputes, seen in a humorous light.
 • Binny i duh (2013)

  petak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  petak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.