Buđenje prati Doktora Jana Volina i nepoznatu ženu koji postaju središte nacionalne zavere. Jedne noći, dok se Jan vraćao kući automobilom, sudbina mu se promenila zauvek. Ometen svojim telefonom, on udara ženu za koju se ispostavlja da je bila gola i u nevolji. Te noći njihovi životi se zauvek menjaju! Ono što je trebalo da bude rutinska poseta ženi koja je trebala da dobije lekove i pažnju, pretvorilo se u istragu prepunu tajni koja je dovela do otkrivanja njenih natprirodnih moći. Džejn Do ima imneziju i ne može da se seti svog imena. Ipak, može da prekopa po sećanjima drugih ljudi samo ako pogleda u njih. Ono što je iznenađujuće za nju, Jana, kao i medicinski tim koji motri na nju, ona u sebi ima nepoznati virus koji bi mogao da nanese veliku štetu čitavom čovečanstvu.

Bilo je na kanalima:

Eurochannel  

PREPORUKE
  • Utočište (2008)

    image
    Utočište je mjesto koje pruža sklonište abnormalnim ljudima i životinjama kako bi mogli živjeti normalnim i sigurnim životom.
  • Ninja kornjače (2012)

    image
    U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom...
  • Umetnost zločina (2017)

    image
    A policeman teams up with an art expert to investigate crimes
  • Dr. House (2004)

    image
    Mizantrop, cinik, nekonformist i genij, Gregory House (Hugh Laurie), M.D. vodi tim dijagnostičara u Princeton-Plainsboro bolnici u New Jerseyu. Pacijenti koji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.