Snimana diljem Sjeverne Amerike, Europe i Australije u UHD rezoluciji, ova šestodijelna dokumentarna serija usredotočena je na najuzbudljivije discipline u današnjoj popularnoj znanosti. Svaka epizoda daje dubok uvid u umjetnu inteligenciju, postizanje besmrtnosti, život izvan Zemlje, gensko inženjerstvo, kibernetičku tehnologiju i stvaranje svijeta bez bolesti ljudskim mikrobiomom. Pokazujući kako najnovije tehnologije djeluju na tim poljima, serija otkriva kakav će učinak one imati na stvarni svijet i budućnost punu nade koju će stvoriti - a što ova serija na dramatičan način otkriva - za čovječanstvo i planet.
Temeljito i na licu mjesta svaka epizoda prikazuje najcjenjenije tehnologe i znanstvenike na djelu u najnaprednijim svjetskim ustanovama - uključujući one s elitnih institucija kao što su Sveučilište Harvard, MIT, Sveučilište Columbia. Kako bi svladali neke od naših najvećih izazova, oni se koriste tehnologijama uređivanja gena da suzbiju po život opasne genske poremećaje, služe se umjetnom inteligencijom za razvijanje robotske svijesti, osmišljavaju nekonvencionalne tretmane koji mogu preokrenuti starenje ili se čak služe računalno potpomognutom telepatijom koja osobi daje nadzor nad tijelom druge osobe! Serija nudi jedinstvenu osobnu perspektivu nekih od najuvaženijih znanstvenika današnjice, dok nastoje stvoriti bolju budućnost za sve.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.