Dokumentarni serijal "Junaci doba zlog" svojevrsna je vrsta video testamenta generacijama koje dolaze: na jednom im je mestu servirana priča o tome ko im je sve, kao savremenik, omogućio i činio život takvim kakav imaju. Ali, ovaj serijal je i neka vrsta brevijara koja će starijima poslužiti da se gorko prisete ko im je sve i na koje načine, zahvaljujući i njihovoj svesti i savesti, crtao mapu života svih ovih godina! Držeći se svog gesla da bez razjašnjene prošlosti nema jasne budućnosti, Audio i video produkcija JSP realizovala je prvi deo svog do sada najambicioznijeg projekta: serijal "Junaci doba zlog", strogo se držeći činjenica koje sagovornici komentarišu iz raznih uglova. Autori serijala "Junaci doba zlog" uz pomoć relevantnih sagovornika prave skice za potret pre svega političara, ali i javnih ličnosti koje su se prethodnih godina, pa i decenija, eksponirale u javnosti kao junaci našeg doba.

Bilo je na kanalima:

TV Vijesti  

PREPORUKE
  • Nakon prvih 48 sati (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • Sulla via di Damasco

    image
  • Big Pacific (2017)

    image
    The Pacific Ocean covers one-third of the Earth's surface, holds half of our world's water, and hides the deepest place on our planet. Big Pacific breaks the...
  • Les maternelles d'Afrique

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.