Smack the Pony nagrađivana je britanska skeč komedija koja se od 1999. do 2003. prikazivala na Channelu 4. Serija je imala mnogo pisaca, uključujući tri glavne glumice, a ključni su pisci kasnije napisali Green Wing i Campus.
Uobičajene su teme neuspješne veze, natjecanje na radnom mjestu i pritajeni lezbijanizam, no skečevi počesto bivaju i nadrealni, a glazbenom se parodijom završava epizoda.
Uzmite ono banalno, irelevantno i ono krajnje smiješno, dodajte žensku perspektivu, ulijte dobru dozu pravog komičnog trenutka i što ćete dobiti? „Ženske zafrkancije“. Ekipa koju čine Sally Phillips, Doon Mackichan i Fiona Allen koristi ženske neuroze (brijačine, stidne dlake i veličina grudi, ne nužno tim redoslijedom), njihove glavne preokupacije (pronalazak muškarca, pronalazak muškarca i pronalazak muškarca), njihove slabosti (trgovine „Marks & Spencer“, moda i muškarci) i njihovu natjecateljsku narav (koja je više prikrivena nego što je u muškaraca i stoga smrtonosnija).
Parodirajuće snimke za agenciju za upoznavanja predstavljaju niz sterotipa i nepogrešivo pogađaju u pravo mjesto. A nagrada za „naj naj nadnaravni skeč“ ide onomu koji najveći znak malograđanstva – popis za kupnju darova – smješta u trgovinu s erotskim pomagalima, i zadaje smrtonosni udarac: „Dva analna čepića... S ljubavlju, Kathy i Edward“.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.