U novoj seriji od osam epizoda koju nam donosi Fearne Cotton, ambiciozni dizajneri natječu se u uređenjima poslovnih interijera i bore za pobjedu koja im donosi ugovor s jednim od vrhunskih londonskih hotela.
Svaki tjedan dizajneri će raditi na novom poslovnom prostoru i bit će suočeni s osam različitih izazova kao što su ogledne kuće, restorani, hoteli i frizerski saloni. Prilikom svakog zadatka provjeravat će se cijeli niz vještina dok budu nastojali dati sve od sebe da pokažu svoje dizajnersko umijeće sucima.
Bivša urednica časopisa ELLE Decoration, Michelle Odundehin, ocjenjivat će ih svakog tjedna. Kao sutkinja, odlučivat će tko ostaje, a tko ispada iz natjecanja.

Bilo na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
 • Vrhunski kuhar (2006)

  petak
  image
  Vrhunski kuhar je hit reality natjecateljska emisija koja promiče kulinarska umijeća i na izniman način prikazuje natjecateljsko okruženje puno pritiska u...
 • Kupi, skuhaj, pobijedi (2013)

  petak
  image
  Chefs compete for the chance of $20,000 as they are cooking inside a grocery store.
 • Američki top-model (2003)

  petak
  image
  Reality show u kojem se žene iz cijelih Sjedinjenih američkih država natječu za priliku da postanu novi američki model i tako započnu svoju karijeru u svijetu...
 • Saber y ganar (1997)

  danas
  image
  Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.