Srcem kroz ravnicu je putopisna emisija, koja je nastala sa idejom da se predstave sve lepote kulturne baštine na severu zemlje. - Da se osvetle podaci iz zaboravljene srpske istorije, ukaže na savremena postignuća, ulaganja, nove kulturne i turističke sadržaje, kao i ulaganja u ekonomski, infrastrukturni i svaki drugi razvoj u severnom delu države - naveli su autori. Emisiju će voditi Nina Radulović i glumac Slaviša Čurović.

Emitira se na kanalima:

Balkan trip  BN  

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  BN 2 HD  Studio B  RT Vojvodina 2  

Sljedeće epizode:

četvrtak
10:07
SRCEM KROZ RAVNICU - SID II
četvrtak
14:23
SRCEM KROZ RAVNICU - TREBINJE
petak
10:06
SRCEM KROZ RAVNICU - 20211206_004331
petak
14:18
SRCEM KROZ RAVNICU - TREBINJE II
danas
14:24
SRCEM KROZ RAVNICU - PUTEVIMA DUHA KROZ TREBINJE
sutra
14:27
SRCEM KROZ RAVNICU - ARAD
ponedjeljak
10:08
SRCEM KROZ RAVNICU - FRUSKA GORA
ponedjeljak
14:28
SRCEM KROZ RAVNICU - PECUJ
utorak
22:15
Srcem kroz ravnicu, Reportaža
PREPORUKE
  • Od dvora do dvora

    image
    Budimo zaboravljene običaje, pričamo stare priče, plesnim koracima i pjesmom čuvamo narodno blago. Emisija u kojoj putujete s nama od dvora do dvora.
  • Priče s Istoka (2006)

    image
    Odvažne, neispričane priče iz cijele Azije i Pacifika. Al Jazeerin dubinski, tjedni program o aktualnostima iz najnaseljenije regije svijeta.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Drevna čuda (2014)

    image
    Nemogući drevni pothvati otkrivaju koliko je današnjih tehnoloških dostignuća stvarno razvijeno stoljećima prije. Kolosalni spomenici, nemogući pothvati...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.