Prije tisuću godina u divljim prostranstvima sjevera živjela je uistinu osobita djevojčica. Prijateljevala je i igrala se sa stablima i životinjama u šumi. Otputujte u prošlost i pridružite joj se u igri. Istražujte divljinu s vikinškom princezom Gudrun.
Gudrun
Gudrun je znatiželjna mlada vikinška djevojčica koja želi naučiti sve što može o divljim životinjama koje žive izvan njezina sela. Učionica su joj gore, šume i hladna sjeverna mora, a ima najboljeg učitelja i mentora - svog oca, blagog kralja Sigurda.
Kralj Sigurd
Kralj Sigurd mudar je čovjek koji razumije da nije dovoljno što je Gudrun njegova kći kako bi bila prava princeza. Počinje je poučavati svemu što zna o divljini. Tek će tada postati istinska princeza Vikinga.
---
Divlje pustolovine vikinške princeze Gudrun. Dok se snijeg topi i godišnja doba mijenjaju, šumski stvorovi su u pokretu. A kad gavran doleti s pučine, zacijelo je stigao s kraljevog broda, zar ne? Oduševljena izgledima da će vidjeti oca, Gudrun hita šumom i suočava se s vučicom!

Bilo je na kanalima:

HTV3  KiKA  SLO1  

PREPORUKE
 • Šešir profesora Koste Vujića (2013)

  image
  Priča je ovo o nevjerovatnom profesoru njemačkog jezika Kosti Vujiću i razredu maturanata Prve muške gimnazije u Beogradu, koju su pohađali Mihailo Petrović Mika...
 • TV kalendar

  image
  Dokumentarno-povijesna emisija.
 • Dekodirana blaga (2013)

  image
  Otkrijte šest od najvećih svjetskih blaga od kojih svako skriva nevjerojatnu tajnu, a sve su do danas ostale neotkrivene. Ekipa znanstvenika istražuje šest blaga...
 • Mr. Bean (1990)

  image
  Bila je to velika šala kada je Gospodin odlučio odabrati potpuno običnog, tihog i ni po čemu posebnog inženjera elektrotehnike sa sjeverozapada Engleske i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.