Ocjena korisnika: 9/10

"Snop", emisija o poljoprivredi, jedna je od najstarijih emisija RTRS. Prvi put emitovana je 25. februara 1993. godine. Od prvog izdanja do danas, emisija je evoluirala, koncepcijski je mijenjana, ali i dalje ideja vodilja "Snopa" jeste blagovremeno informisanje i edukacija poljoprivrednika.
Savjetima stručnjaka o tehnologiji proizvodnje, aktuelnim poljoprivrednim događanjima, primjerima dobrog poslovanja u seoskim gazdinstvima, pokazujemo sliku sadašnjosti i nudimo prijedloge za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u našim uslovima. Ostvarili smo dobru saradnju s poljoprivrednim proizvođačima, rado smo primljeni u svakom selu Srpske. Emisiju realizujemo u Bijeljini. Naši dopisnici iz svih dijelova Srpske aktivno učestvuju u svakom izdanju zanimljivim pričama iz svog kraja.

Emitira se na kanalima:

RTRS  

Sljedeće epizode:

sutra
10:04
Snop, emisija za poljoprivrednike
sutra
04:21
Snop, emisija za poljoprivrednike ®
PREPORUKE
  • Vijesti ATV

    image
    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.
  • OBN Info

    image
    "OBN INFO" je središnja informativna emisija OBN TV koja je za relativno kratko vrijeme emitiranja postigla visoku gledanost. U OBN INFO-u izvještavamo o...
  • Vesti

    image
    Informativna emisija Happy TV.
  • Vremenska prognoza

    image
    Saznajte kakvo će biti vrijeme narednih dana uz Federalnu TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.