TIGER je dvodijelni dokumentarac koji detaljno osvjetljava uspon, pad i epski povratak globalne ikone Tigera Woodsa. Serija prikazuje nikad viđene snimke i razotkrivajuće intervjue s onima koji Tigera najbolje poznaju.
TIGER je dvodijelni dokumentarac koji nudi razotkrivajući pogled na uspon, pad i epski povratak globalne ikone Tigera Woodsa. Serija daje intimnu sliku vunderkinda kojemu su predanost i opsjednutost golfom ne samo odnijele slavu i uspjeh u nove visine nego i na mračan, krivudav put koji je na kraju doveo do legendarnog sportskog povratka kulminirajući njegovom pobjedom na Mastersu 2019. TIGER prikazuje nikad viđene snimke i intervjue s onima koji najbolje poznaju Tigera Woodsa, uključujući njegova bivšeg caddyja i bliskog prijatelja Stevea Williamsa; legendu golfa Sir Nicka Falda; Tigerovu prvu pravu ljubav, Dinu Parr; i Rachel Uchitel, ženu u središtu seksualnog skandala koji je zauvijek izmijenio Tigerov svijet i koja prvi put prekida svoju šutnju.

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO3  HBO  

PREPORUKE
  • Tribina

    image
    Svaka sportska tema analizirana iz nekoliko kuteva.
  • Sportsko srce

    image
  • Najveće nogometne momčadi

    image
    Dokumentarni serijal koji se osvrće na neke od najvećih nogometnih momčadi i osobe koje su bile dio toga.
  • Sails in Sardinia

    image
    Sails in Sardinia takes us to the beautiful Italian island of Sardinia, the sescond largest island in the Mediterranean Sea, to visit the Yacht Club Costa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.