Toby Logan (Craig Olejnik) svoje telepatske sposobnosti pokušava podignuti na novu razinu dok radi s partnerom Ozom (Ennis Esmer). Kad slučajno upadne u slučaj koji istražuje posebna agencija kanadske policije, uviđa da mora otkriti svoj dar agentici Michell McCluskey (Lauren Lee Smith). Unatoč njezinoj početnoj skepsi, Michelle otkriva Tobyjev nevjerojatan potencijal. Dok nastavlja sa svojim poslom bolničara, Tobyja regrutiraju da bi pomogao kanadskoj policiji. Tako se udružuje s Michelle i njezinim genijalnim partnerom, računalnim stručnjakom Devom Clarkom (Rainbow Sun Francis, „Stargate Atlantis“) i Alvinom Kleinom (Peter Stebbings, „Madison“), agencijin pravni stručnjak koji pomaže u rješavanju najzahtjevnijih slučajeva.

Ekipi u bolnici St. Luke's pridružuju se i novi članovi. S doktoricom Olivijom Fawcett (Mylène Dinh-Robic) radi Sandy, nova medicinska sestra koja vodi odjel poput voda u vojsci, i neurokirurg dr. Shane Lawson (Sebastien Roberts, „Canada Russia '72“) koji se polako zaljubljuje u Oliviju. U dramatičnoj završnici druge sezone Toby otkriva da su njegove telepatske sposobnosti ugrožavale njegovo zdravlje, a vjerojatno i njegov razum. U trećoj sezoni Toby se prividno odrekao svoga paranormalnoga dara i prekinuo odnose s Integriranim istražnim uredom (IIB), da bi krenuo naprijed i živio svoj život što je moguće normalnije. No iznenada je vraćen u svijet IIB-a kada postane talac usred pljačke banke očajnoga tima pljačkaša. Bit će potrebna sva Tobyjeva vještina bolničara i čitača misli da bi preživio zajedno sa svojim kolegama.

Nakon ovoga napetog slučaja i otkrivanja svoga dara Alvinu Kleinu protiv svoje volje, Toby je regrutiran u IIB kao specijalni agent. Pod vodstvom Kleina Toby počinje raditi u tandemu s narednicom Michelle McCluskey i Devom Clarkom kao dio elitne jedinice za najteže slučajeve. Vrednovanje i doprinos njegovih jedinstvenih moći daju Tobyju novi fokus, ali to stavlja i pretjeran pritisak na njega da se dokaže svojim kolegama i sebi da bi nastavio raditi za IIB. I dok njegova nova uloga policijskog savjetnika znači ograničenje nekih od njegovih dužnosti u hitnoj službi, tim za intenzivnu skrb ipak ostaje emocionalni prioritet njegova kompliciranog života... I često je dio tih komplikacija. To se osobito pokaže istinitim kad se Tobyjev najbolji prijatelj i kolega u bolnici, Oz, preseli u stan pokraj Tobyjeva te pokuša skupiti hrabrost da bi se obvezao Sandy, sestri u bolnici St. Luke. No, u tom ga naumu smete nova kolegica Elyse. Oz se oslanja na Tobyjeve savjete dok unapređuje svoju karijeru u hitnoj službi.

Bilo je na kanalima:

STAR  STAR Crime  RTL Zwei  

PREPORUKE
  • Lucifer (2016)

    image
    ‘Lucifer’ je nevjerojatna priča o prvom palom anđelu. Budući da je nesretan s monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer Morningstar sišao je s prijestolja i...
  • Bosch (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • 12 reči (2020)

    image
    Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradsko advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.