Dva tehničara za semafore u šali smisle kako bi, manipulirajući prometom, opljačkali blindirani kombi banke i na kraju moraju to izvesti. Sve institucije kojima se obraćaju za pomoć pokažu želju da se pljačka izvrši i da uzmu svoj udio.
Doru i Ionel, dva tehničara za semafore, u šali smisle kako bi, manipulirajući prometom, opljačkali blindirani kombi banke i na kraju moraju to izvesti. Sve institucije kojima se obraćaju za pomoć pokažu se željnima da se pljačka izvrši i da uzmu svoj udio. Slijedite naša dva junaka dok se bore pomiriti moralna načela sa samoočuvanjem.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
 • Zovi doktora! (2016)

  ponedjeljak
  image
  Hugh Knight (Rodger Corser) pametan je, nadaren, šarmantan i, čini se, nepogrešiv kardiokirurg. No Knight će ubrzo shvatiti da njegov hedonistički način života...
 • Scènes de ménages (2009)

  ponedjeljak
  image
  Scènes de ménages follows several couples' domestic disputes, seen in a humorous light.
 • Binny i duh (2013)

  ponedjeljak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  ponedjeljak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.