poster

Ja volim Srbiju

Ja volim Srbiju (2010)

šou, zabava, muzički | Srbija

SINOPSIS

U drugoj epizodi nove TV sezone omiljenog porodičnog kviza nedeljom uveče na Prvom programu RTS-a, članovi plavog i crvenog tima su pokazali izuzetan takmičarski duh ali i da osim znanja poseduju i još neke veštine kojima su dopineli osvajanju poena za svoj tim.
Šta se događa kada emocije prevladaju takmičara? Jedno je sigurno - nema oblasti koju ne poznaju!
I ove nedelje uveče, u kvizu "Ja volim Srbiju" zajedno otkrivamo zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji. Šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima (crveni i plavi), takmiče se u znanju, uz podršku kapitena timova i publike. Poznata TV lica trude se da daju tačne odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.
Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina a kapiteni plavog i crvenog tima su dr Nele Karajlić i Nenad Okanović.
Crveni tim: Zinaida Dedakin - glumica, Milan Pajić - glumac, Milica Dabović - košarkašica
Plavi tim: Bogdan Obradović - bivši selektor teniske reprezentacije, Tijana Dapčević - pevačica, Darko Tomović - glumac
Sportski duh, glumački talenat i raskošan glas pevača - na jednom mestu - u kvizu "Ja volim Srbiju!".
Sreća prati hrabre a da li će sreća, znanje, snalažljivost, brzina ili nešto treće odlučiti pobednika - pogledajte i ove nedelje, samo na RTS-u, od 21 sat!

Fotografije

Ja volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim Srbiju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje....
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
  • Lepša strana sveta

    image
    Izveštaji o poznatim ličnostima.
  • Komedija s nogu 3 u 1

    image
    U emisiji "Komedija nogama 3 u 1" okupljaju se stendap komičari sa prostora bivše Jugoslavije. Svaka epizoda sadrži postavu od tri komičara iz tri različite...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.