SINOPSIS

Nova epizoda, druge sezone uzbudljivog porodičnog kviza "Stigni me ako znaš" koji vodi Kristina Radenković, donosi vam mnogo napetosti, zabave i novih znanja.
"Stigni me ako znaš" je dinamična igra koja će vas ostaviti bez daha. U drugoj sezoni kviza možete da očekujete veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, ali i priliku da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.
Ono što se nije promenilo u odnosu na prvu sezonu jesu srce i duša kviza - voditeljka Kristina Radenković koja nas je opčinila i svaku emisiju učinila dodatno uzbudljivom, kao i pravila igre.
Četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, slične onima iz društvenih igara "Monopol" ili "Ne ljuti se čoveče". U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.
Ali, svi koji su pratili prvu sezonu kviza znaju da to nije sve! Sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju. Zbog toga je "Stigni me ako znaš" jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku.

Fotografije

Stigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znaš

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.