poster

Fudbal - LŠ: Barselona - Napoli

UEFA Champions League


Ocena korisnika: 10/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Prvi duel Napolija i Baselone odigran je 25. februara. Posle toga svi su više brinuli o zdravlju igrača, nego o formi. Sada sledi borba za završnicu lige šampiona.
Utakmice na Nou kampu bile su uvek spektakl, ali ovoga puta na tribinama neće biti navijača.
Reprezentativac Srbije Nikola Maksimović imaće izuzetno težak zadatak da zadrži napadače poput Mesija, Suareza ili Grizmana.
Rezultat iz prve utakmice veće šanse daje Špancima, ali njihov problem je slaba forma i nepoverenje igrača prema treneru Setijenu.
Barselona je izgubila titulu od Reala, a Mesi je bio razočaran odnosom igrača prema obavezama u domaćem Šampionatu.
Sve to uvećava šanse Napolitanaca, koji su takođe loše prošli u finišu Serije A. Trenutno su na sedmoj poziciji. Ko bude bolji u subotnjem duelu putovaće u Lisabon, gde će se osam najboljih klubova Evrope po ubrzanom sistemu boriti za trofej lige šampiona.

Fotografije

Fudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - NapoliFudbal - LŠ: Barselona - Napoli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • FA Cup

    image
    FA kup (engl. The Football Association Challenge Cup) je nacionalni fudbalski kup Engleske i najstarije fudbalsko takmičenje na svetu.
  • Montenegrin First League

    image
    Prva liga Crne Gore, iz sponzorskih razloga Meridijanbet Prva liga, najviše je fudbalsko takmičenje u Crnoj Gori, u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore. Liga...
  • Turkish Cup

    image
    Kup Turske u fudbalu je fudbalsko kup takmičenje koje se organizuje od strane Fudbalskog saveza Turske od 1962. godine.
  • Premijer liga Bosne i Hercegovine

    image
    M:tel Premijer liga Bosne i Hercegovine prvi je stepen takmičenja i najjača fudbalska liga u Bosni i Hercegovini. Organizuje je Fudbalski savez Bosne i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.