SEZONA: 1

EPIZODA: 41 - The Show Must Go On

SINOPSIS

Upoznajte Majka, prefinjenog mopsa koga svi vole i koji je zaljubljen u komšijskog psa. Nažalost, njegovi planovi da osvoji Ajris nikada ne uspeju jer mali, krznati uljezi uvek uspeju da mu stanu na put.
Čim zatvorite ulazna vrata ujutro, vaši ljubimci počinju da prave haos i nered po kući. Majk je prefinjeni mops sa sofisticiranim ukusom, koji uživa u miru i tišini svog doma. Svakog jutra, on se budi sa istom mišlju – kako da zadivi komšijskog psa Ajris, koja voli da se sunča na terasi. Nažalost, njegovi planovi nikada ne uspeju, jer se dosadne napasti uvek pojave u najgorem trenutku, uvlačeći Majka u niz nepredvidivih vratolomija! Na kraju, Majk uvek uspe da se otarasi rakuna, vrati kornjače u akvarijum i spase mače Flafi... opet! Ali, kada se vrate njegovi vlasnici, iscrpljeni Majk se opet nađe u kućici za pse, sa još jednom propuštenom šansom da osvoji Ajris.

Fotografije

Moćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni MikeMoćni Mike

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.