SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SINOPSIS

U Swaledaleu gorskog spasitelja Petea Roea pozovu u Tan Hill Inn - pub na najvećoj nadmorskoj visini u Britaniji - kad jedan čovjek nestane u hladnoj i pustoj vrištini. Budući da nemaju spasilački helikopter na raspolaganju, sve ovisi o spasiocima na zemlji koji ga moraju pronaći prije nego što bude prekasno.
U Lake Districtu Iona i Peter Frost-Pennington - vlasnici dvorca Muncaster - prepuštaju 800 godina dugu povijest obitelji u ruke studenata prve godine Akademije dramskih umjetnosti povodom Noći vještica - događaja koji donosi najveću zaradu dvorcu tijekom godine.
U Dalesu John Dawson nada se da su njegove krave holštajn-frizijske pasmine steone što bi mu spasilo posao, dok njegov sin William uzima malo vremena kako bi razmislio što zapravo želi u životu. Je li to kraj farme Bleak Bank koja je u ovoj obitelji već naraštajima?

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.