poster

Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.: emisija iz studija uživo

Vrijeme je za rukomet (2020)

sportski, rukomet | Hrvatska

Ocena korisnika: 7.8/10
(18 glasova)

SINOPSIS

Europsko rukometno prvenstvo iz Austrije, Švedske i Norveške pratite na kanalima RTL-a od 9. do 26. siječnja 2020.!
Europsko prvenstvo u rukometu za muškarce, koje se održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, počinje 9. siječnja 2020., a svi obožavatelji sporta utakmice će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, na RTL2 te na online platformi RTLplay. Riječ je o više od 50 utakmica, a s posebnim nestrpljenjem se čekaju one hrvatske reprezentacije.
Utakmice će iz Graza komentirati Filip Brkić s proslavljenim rukometašem Nikšom Kalebom, gdje Hrvati na dan otvorenja igraju svoju prvu utakmicu prvenstva protiv Crne Gore. U zagrebačkom studiju domaćin će biti Marko Vargek, koji će utakmice pratiti s Petrom Metličićem i Dragom Vukovićem, kojima je ovo prva komentatorska uloga. U Austriju putuju i dvije RTL-ove novinarke Maja Oštro Flis i Ines Goda, koja će se javljati s terena s prvim reakcijama igrača i izbornika uoči i nakon utakmica Kauboja.

Fotografije

Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.Vrijeme je za rukomet: EP - Švedska, Austrija i Norveška 2020.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.