SINOPSIS

Exploziv je ušao u desetu sezonu emitovanja.
Jedna od omiljenih emisija gledalaca „Exploziv“ ulazi u svoju desetu sezonu, a popularnost ove emisije i gledanost ne jenjavaju. Razlog tome su uvek aktuelne, zanimljive ali i potresne priče zbog kojih vredni reporteri na čelu sa urednicima Marijom Prebeg i Dejanom Vučenovićem obilaze ne samo Srbiju već čitav region i svet. I to sve u službi običnih ljudi, pojedinaca čiju životnu priču novinari emisije prenose iskreno, otvoreno i bez patetike. Cela ekipa s nestrpljenjem iščekuje početak novih epizoda koje su se spremale tokom celog leta. Za njih nije bilo odmora i predaha, a vrata su im svi rado otvarali, i domaćini i organizacije, pa čak i one o kojima se šapuće:
„Kako se bliži početak nove sezone, ne prestajemo da se smeškamo. Čini nam se da nikada zanimljivije, ekskluzivnije, šokantnije priče nismo pripremili. Najtajnija udruženja otvorila su nam svoja vrata. Dopustila da snimimo njihove obrede, pokušali da objasne zašto zapravo postoje ali i otkrili ko su sve njihovi članovi. Kada vam masoni bez razmišljanja pokažu svog čoveka u Vladi, otkriju da je jedan od naših najpoznatijih glumaca jedan od njih, više smo nego nestrpljivi da vam ispričamo. Svi ispraćaju radnike u Nemačku, mi smo tamo otišli. Saznaćete šta ih tamo čeka, gde i kako žive, gde rade, koliko zarađuju, šta su im planovi. Ovo su samo dve, a 150 sličnih priča je spremno. Nismo samo zadovoljni već i ponosni”, kaže urednica emisije Marija Prebeg.

Ekipa je išla čak I do Tanzanije, a videćemo I kako se novinarka, koja je preko noći odlučila da promeni svoj život, napustila Srbiju I snašla u Africi. Organizuje safarije, po malo govori svahili, zavolela je lokalnu hranu i shvatila da njihov moto - čekaj, polako, opušteno, ma koliko je nervirao u početku, najbolji recept za srećan život.

Fotografije

Exploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijalExploziv specijal

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.