SINOPSIS

Od ponedeljka, 4. novembra očekuje vas revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer će nove vesti Prve biti obogaćene i sadržajno i produkciono.
Gledaoce ćemo dočekati u potpuno novom studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.
Takođe, biće upotpunjen i sadržaj vesti koje će pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvatiti i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.
Za potrebe emisije vesti, komponovana je i nova muzika koja predstavlja potpunu revoluciju u domaćem televizijskom programu. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija.
Ovaj jedinstveni muzički i televizijski projekat predstavlja pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.
Ono što je najvažnije jeste da termin vesti nije promenjen, što znači da ćemo se od 4. novembra i dalje gledati svakog dana od 18:00 sati.
Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti.
Svakog dana u 18h.

Fotografije

Vesti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • VOA

    image
    Glas Amerike, redakcija programa na jezicima naroda BiH, svakoga radnog priprema i emituje polusatnu TV emisiju - Studio Washington.
  • Talking Business (2015)

    image
    BBC presenters, based in the world's most dynamic cities, discuss with the most important and influential people from the world of business and finance, the key...
  • N1 Newsroom

    image
    U novu sezonu N1 televizija krenula je novim projektom. Emisija N1 Newsroom pod voditeljsko-uredničkom palicom dugogodišnjeg novinara i urednika Domagoja...
  • Global Business

    image
    Global Business is the flagship business show of CGTN English Channel, bringing you the latest economic data, business trends and policies.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.