SEZONA: 1

EPIZODA: 90

SINOPSIS

Candinho se naljuti zbog Dionisiovih uvreda. Obitelj primijeti da ga nema. Lino ga nađe i nagovori da se vrati kući. Maria sazna što se dogodilo i odlazi Dionisiju. Dionisio se uplaši kad je ugleda. Ona ga zamoli da poštuje Candinha. Njih se dvoje posvađaju, a on je zgrabi. Viridiana se boji za kćer, ali Maria joj kaže da je sada slobodna i ode u grad. Dionisio kaže Guiomar da je Maria bila njegova prava ljubav. Mila pristane na Cirove uvjete kako bi bili u vezi. Juliano i Natalia naprave popis gostiju na vjenčanju i razgovaraju o Doraliceinoj ljubomori. Samuel se prisjeća Manola, prijatelja koji bi mu mogao pomoći protiv Dionisija. Ester uspije nabaviti njegov broj. Samuel i Manolo razgovaraju. Amadeu izjavi Isabel ljubav, a ona odustane od premještaja. Dionisio otpusti Helija. On prijeti da će ga prokazati. Dionisio kaže da će ga ubiti. Dionisio kaže Albertu da je prebrzo promaknuo Helija. Helio napušta ured, a Alberto ga ismijava.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.