SINOPSIS

Ljubitelje sjajne serije “Sinđelići” obradovaće vest da od ponedeljka 16. septembra od 21.00 počinje emitovanje novih epizoda na Prvoj televiziji.
Smejaćete se novim zgodama i nezgodama domaćih Seranovih.
Šta ćemo gledati:
5. sezona obilovaće brojnim, zanimljivim zapletima, preokretima I komičnim situacijama u kojima će se Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora naći pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku kako bi im pomogla oko prinove.
Sreten upada u niz zavrzlama u Lilinom odsusustvu u pokušaju da porodicu održi u najboljem mogućem redu, kao da je Lila prisutna. Gojko i Tereza su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, kao i Kasija i Rista, ali neprestano upadaju u zabune koje ih uporno razdvajaju. Gojko stiče status jutjub zvezde.
Porodica Sinđelić I njihovi najbliži prijatelji nastavljaju da nas zasmejavaju ali i uče važnim porodičnim vrednostima, I u dobru I u zlu oni su zajedno.
U poslednjoj 4. sezoni bilo je dosta promena. Podsetićemo se kako se ova neobična porodica snašla sa novim iskušenjima.
Lila (Branka Pujić) i Sreten bore se sa problemima svoje dece ali i sopstvenim. Eva i Metodije su planirali venčanje čak su ga i zakazali. I Jezda je spreman za ženidbu. Taman kad naši junaci pomisle da će sve biti u redu, novi par u porodici je na pomolu.
Na scenu stupa i luckasta tetka Deni, koja se vratila iz belog sveta. U Sretenovom životu, pojavljuje se još jedna žena kojoj je drugo ime „Nevolja“. I dok svi muče svoju muku naizgleda srećan par Ristić se razvodi.
A ovako je počelo:
Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.mnenićem, uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza.
Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav
Glavne uloge: Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Dragana Mićalović Miloš Klanšček, Jelena Kosara, Luka Raco…Njima su se u ovoj sezoni pridružili I Seka Sablić, Vesna Čipčić, Marina Ćosić, Vladimir Kovačević, Mihaela Stamenković, Mihailo Laptošević, a gostovaće I poznati jutjuber Andrija Jović (Andrija Jo)...
Reditelji: Katarina Živanović, Milan Todorović i Vladimir Petrović

Fotografije

SinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelićiSinđelići

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća Sreće (2003)

    image
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Troter sanjari o bogatstvu, ali svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora da se...
  • Komšiluk u Los Anđelesu (2018)

    image
    SUSJEDSTVO je komedija o tome što se može dogoditi kad prijateljski nastrojen čovjek sa Srednjeg zapada, sa svojom obitelji preseli u Los Angeles, gdje nitko ne...
  • Camera Café (2003)

    image
    The adventures and mis-adventures of a group of co-workers is witness by a camera on top of the coffee-machine in the relax area.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.