SINOPSIS

Dženet je danas na završnoj godini studija arhitekture - naporno i vredno radi kako bi bila najbolji student u klasi i diplomirala na vreme, pronašla posao i samim tim olakšala svoj i bakin život. Na dan diplomiranja, njena drugarica i koleginica sa fakulteta, Melisa Sojer je upoznaje sa svojom majkom, Arzu Sojer, koja joj nudi posao iz snova u svojoj uspešnoj kompaniji. Srećna i puna nade u bolju budućnost, Dženet prihvata ponudu. Tamo sreće Selima Arisoja, u kom prepoznaje prijatelja iz detinjstva kog je davno zaboravila. Njihov rastanak, kao i ponovni susret posle toliko godina je sudbinski - jedno u drugom prepoznaju srodne duše i rađa se ljubav. Međutim, na putu njihove sreće stoji Melisa, koja je sa Selimom odrasla i čitavog života je zaljubljena u njega. Nikad nijednog muškarca nije pustila u svoj život, duboko uverena da će se jednog dana udati za Selima, koji prema njoj gaji samo prijateljska osećanja. Saznanje da je Selim zaljubljen u Dženet, dovodi do Melisinih ishitrenih poteza u želji da ih razdvoji, u čemu je podržava i majka Arzu. Kada Arzu otkrije beleg na Dženetinom vratu, identičan onom koji je imala beba koju je napustila pre 20 godina, počinje da veruje da njeno pojavljivanje u njihovim životima nije slučajno. Arzu ne reaguje majčinski na ovo saznanje, već smišlja plan kako da ukloni Dženeti iz njenog i života njene porodice.

Fotografije

DŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZEDŽENETINE SUZE

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.