SINOPSIS

Izazovi života udvoje dobijaju komične obrte kada su par Andrija i Anđelka.
Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primer onog što se dešava kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima.

Njihovi kaprici i potpuno različiti, a tipično muško- ženski pogledi na svet, uzrok su neslaganjima i prepirkama oko dobro poznatih pitanja seksa, ljubomore, novca, dece, njenih prijatelja, njegovih prijatelja, podela poslova u kući... U svakom slučaju za njih dvoje nema tabu tema, niti je ijedna tema previše ozbiljna da se ne bi mogla pretvoriti u urnebesan komentar modernog života. Andrija i Anđelka samo naizgled stalno vode borbe i ratove, a ustvari se ludo vole.


Serija je rađena prema najadaptiranijem scenariju na svetu, originalnog naziva „Un gars, una fille“ koji je nakon kanadske, dobio svoje verzije u 25 zemalja širom sveta, svuda sa ogromnim uspehom kod gledalaca. Adaptaciju scenarija za srpsko tržište uradio je Vuk Ršumović, a režiser serije je Marko Manojlović.

Uloge: Anđelka Prpić, Andrija Milošević
O GLAVNIM LIKOVIMA
Andrija je tipičan predstavnik svoje mačo vrste, sa svim klasičnim muškim stereotipima. Iskren je i ležeran po pitanju mnogih stvari. Odlično se oseća u sopstvenoj koži i životu koji živi, te ne vidi potrebu da tu bilo šta menja. Voli sebe, automobile, kompjutere i sport. Ne podnosi Anđelkinu majku ni dosadne večere s prijateljima. Uživa u Anđelkinim izlivima ljubomore, iako iskreno ne razume kako njoj vrlo često nije jasno koliko je voli.
Anđelka je atraktivna, moderna žena, pomalo i opterećena trendovima savremenog doba. Želi brak i dete s Andrijom. Zbog brbljive prirode neretko se stiče utisak da joj je jezik brži od pameti. Emotivna je, strastvena i sklona drami čak i u banalnim situacijama. Zbog lične nesigurnosti često dobija napade ljubomore, naročito na pomen Andrijine zgodne koleginice Danke. Insistira na zajedničkim odlascima kod psihijatra smatrajući da će to popraviti i unaprediti njihov odnos. Tačnije, promeniti Andriju. Iako ga baš ovakvog ludo voli.
U njihovu svakodnevicu povremeno ušetaju i drugi likovi... čisto da zakomplikuju stvari. Osim Anđelkine majke i zgodne koleginice Danke, tu su i njihovi zajednički prijatelji, naizgled savršen par, Jeca i Feđa, zatim psihijatar, Andrijina baba, brat od tetke Petar...

Fotografije

Andrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i AnđelkaAndrija i Anđelka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.