SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SINOPSIS

Miči je otišao do vođe kriminalne bande, Mirte, i uspeo da - kao Ninin izaslanik - sklopi primirje sa njim. Aleks se posle više pokušaja konačno srela sa Srđanom, mladićem koji joj se dopada. Prizna Srđanu da ima psihičkih problema, ali ona mu se bez obzira na to veoma dopada i odluči da započne ljubavnu vezu sa njom.
Voja, pripadnik specijalne antiterorističke jedinice, sazna da je iza brojnih kriminalnih akcija vezanih za Ninu i njene drugarice, Aleks, Katarinu, Nataliju i Sonju, stoji misteriozna osoba.

Fotografije

PetPetPetPetPet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Das Familiengericht (2002)

    image
    The family court is a pseudo-documentary court show.
  • Ubice sa kruzera (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
  • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

    image
    A team of detectives in Duisburg solve all kinds of crimes.
  • Odeljenje za ubistva: Sati pre ubistva (2017)

    image
    Za detektive, ključ za rešavanje najtežih ubistava krije se u poslednja 24 časa života žrtve. "Odeljenje za ubistva: Sati pre ubistva" je istinita kriminalistička...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.