Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 9.5/10
(19 glasova)

SINOPSIS

Dijamant Pink Panter je ponovo ukraden, a inspektor Kluzo je pozvan da uhvati lopova. Inspektor je ubeđen da se Fantom vratio i koristi sva raspoloživa sredstva razotkrije pravi identitet Fantoma.
Kraljevi komedije, Blejk Edvards i Piter Selers, ponovo sarađuju u filmu “Povratak Pink Pantera”. Čuveni dragulj, Pink Panter, ukraden je, a lopov je ostavio samo jedan trag – belu rukavicu, zaštitni znak svetski poznatog kradljivca nakita, Fantoma (Kristofer Plamer). Iako se verovalo da se povukao, Fantom postaje glavni osumnjičeni na listi inspektora Kluzoa. U želji da skine ljagu sa svog imena, Fantom kreće u potragu za pravim lopovom, nakon što pošalje Kluzoa pogrešnim tragom. Ludorije inspektora Kluzoa konačno dovedu do ludila glavnog inspektora Drajfusa. On isplanira da ubije Kluzoa i zauvek ga se otarasi!

Fotografije

Povratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink PanteraPovratak Pink Pantera

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.