poster

TV lica: Bogdan Tirnanić

Tv lica...kao sav normalan svet

Srbija

SINOPSIS

Emisija TV lica… kao sav normalan svet, posvećena je doajenu srpskog novinarstva Bogdanu Tirnaniću [1941- 2009].
U oktobru 2004. ekipa emisije provela je jedan dan sa njim i njegovom suprugom, glumicom Darom Džokić. Bila je to prilika da Tirke govori o tome kako je počinjao novinarsku karijeru, zašto mu je žao što nikada nije pisao o ceni jagoda na Bajlonijevoj pijaci uz opasku da i o tome može dobro da se piše. Govorio je o tome ko su bili ljudi sa kojima je radio, zbog čega je pisanje kolumne stvar prestiža, a zabeleženo je i kako nastaje jedna njegova kolumna. U šetnji po omiljenom Dorćolu, uz uobičajene duhovite opaske, govorio je o novinarskom autoritetu, o politici, državi, ali i o nezaobilaznim temama, fudbalu i filmu.
repriza, 19. februar u 05:34 i 13:34

Fotografije

TV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan TirnanićTV lica: Bogdan Tirnanić

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.