SINOPSIS

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan format iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora - „Na mestu zločina sa Mašanom“.
Za razliku od Dosijea, ova emisija ima dinamičniju formu i prati najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno prati službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica.
Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat je na slučajevima koji još nisu rešeni ali i pričama o nestalim ljudima. "Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag", rekao je svojevremeno Mašan Lekić.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu“.

Fotografije

Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.