SINOPSIS

S jedne strane je samohrana majka koja pokušava da obezbedi dobar život za svoju četrnaestogišnju ćerku. S druge strane je oženjen muškarac koji ima dvoje dece, dobar je otac, uspešan biznismen ali nesrećan.
Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekajomom kojeg gledaoci pamte kao čuvenog kapetana Alija iz serije „Kako vreme prolazi“ i višestruko nagrađivanom glumicom Nurgul Jesilčaj koju smo pratili u seriji "Ljubav i kazna".
Serija prati sudbinu Gulseren (Nurgul Jesilčaj), skromne mlade žene koja je predana majka svojoj ćerki. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila ulazi u zabranjenu vezu sa bisnismenom Džihanom (Erkan Petekaja). Njihove dve ćerke, Hazal i Džansu, zabunom su zamenjene još u porodilištu. I jednom kad bolna istina izađe na videlo, počinje prava zavrzlama.
Zapravo zavrzlama je počela veoma davno...Igrom slučaja, siromašna žena Gulseren se porodila u privatnoj bolnici. U isto vreme u bolnicu je na porođaj došla i Dilara Gurpinar, žena iz imućne porodice. Zbog sličnosti prezimena smetena medicinska sestra pravi grešku koja sudbinski vezuje njihove dve devojčice, ali i dve porodice.Godine prolaze i još niko ne otkriva da je došlo do greške i da su devojčice zamenjene. Džansu i Hazal pune 15 godine i ne slute da će im se životi promeniti. Kada Džansu doživi saobraćajnu nesreću, i kada lekari urade DNK analize njenih roditelja Džihana i Dilare, gorka istina izlazi na videlo. U isto vreme Gulseren napušta muž i ostavlja je da brine o njihovoj ćerki Hazal.
Slučaj je povezao dve potpuno različite porodice. Problemi koji nastaju, zbližavaju Gulseren i Džihana i između njih počinju da se razvijaju osećanja koja ne mogu da obuzdaju.

Fotografije

ParamparčadParamparčadParamparčadParamparčadTuđi život 01Tuđi život 02ParamparčadTuđi život 04Tuđi život 05Tuđi život 06Tuđi život 07Tuđi život 08Tuđi život 09Tuđi život 10Tuđi život 11Tuđi život 12Tuđi život 13Tuđi život 14Tuđi život 15Tuđi život 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Boš (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Lucifer (2016)

    image
    ‘Lucifer’ je nevjerojatna priča o prvom palom anđelu. Budući da je nesretan s monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer Morningstar sišao je s prijestolja i...
  • Hotel Grand (2011)

    image
    Kroz tri sezone i 39 epizoda, serija govori o naizgled idiličnom hotelu, uzburkanom strogo čuvanim tajnama, porodičnim intrigama, opasnostima i sumnjama. Da li će...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.