SINOPSIS

Zapleti se pletu oko mlade, tek diplomirane ekonomistkinje Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo da bi od bake Zorke nasledila biznis šverovanja robe iz BiH u Hrvatsku. Od tog biznisa živi skoro celo selo i u posao je uključeno nekoliko porodica, pa Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mestu.
Sve porodice uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, hteli ne hteli postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem ovog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega, svojih „podređenih, a u stvari prijatelja iz detinjstva, koji žele da je žene i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente. Problem postaje još veći kada Petra, od silnih potencijalnih mladoženja, baci oko na zabranjeno voće - novog graničnog policajca Marka koji u selo dolazi sa zadatkom da uvede šengen i stane na kraj švercu.Radi se o jedinstvenoj seriji koju su osmislili autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina.

Fotografije

Na granici

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.