SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Znatiželjni mladi tiranosaur Robi putuje dinosaurskim vozom s porodicom pteranodona koja ga je usvojila kako bi istražio svoje vremensko razdoblje i doživeo pustolovine s raznim vrstama dinosaura. Naši junaci putuju praistorijskim svetom s džunglama, močvarama, aktivnim vulkanima i okeanima, krcatim dinosaurima i ostalim životinjskim vrstama. Dinosaurski voz na parni pogon može se prilagoditi raznim vrstama dinosaura: prozori su prikladni za dugovrate sauropode, u panoramskom vagonu ima dosta mesta za glave većih teropoda, a jedan vagon je akvarijum za vodene putnike. Vozom upravljaju troodoni, najpametniji dinosauri u ovom izmaštanom svetu. Dinosaurski voz kruži celim svetom; prolazi čak i kroz mora i okeane, a zaustavlja se kako bi putnici posetili praistorijske morske životinje. Voz putuje celim mezozoikom, poznatim kao doba dinosaura, i prolazi kroz čarobne vremenske tunele koji vode u razdoblja trijas, juru i kredu.

Fotografije

Vlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosauraVlak dinosaura

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.