poster

Fudbal - LŠ: Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, snimak

UEFA Champions League


SINOPSIS

Od 16.00 časova na Prvom programu RTS-a emitujemo snimak utakmice poslednjeg, 6. kola grupe C Lige šampiona.
Crvena zvezda je na prepunom stadionu Rajko Mitić dočekala najskuplji tim današnjice, Pari Sen Žermen.
U najtežoj grupe ove sezone u elitnom takmičenju, ekipa Vladana Milojevića uspela je da sakupi četiri boda pre duela sa Parižanima.
Crveno-beli nisu primili gol uoči ove utakmice na svom stadionu, gde su remizirali sa Napolijem 0:0 i gde su u fenomenalnom meču pobedili prošlogodišnje finaliste, ekipu Liverpula sa 2:0 golovima Pavkova.
Zvezda je u debitantskoj sezoni ostavila dobar utisak u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, gde su uoči poslednjeg kola dali i četiri pogotka.
Sada je došao red i na spektakl u kojem su na popularnu Marakanu u Beogradu doputovali Nejmar, Embape, Kavani, Bufon, Di Maria i Tijago Silva.
Pari Sen Žermen je bio favorit pre početka ovog duela, a najzanimljivije detalje utakmice moćićete da pogledate od 16.00 časova na Prvom programu RTS-a.

Fotografije

Fudbal - LŠ: Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, snimakFudbal - LŠ: Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, snimakFudbal - LŠ: Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, snimakFudbal - LŠ: Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, snimak

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.