SINOPSIS

Ova popularna serija prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i medicinskog osoblja vatrogasne stanice u Čikagu.
Nakon smrti vatrogasca Endrjua Dardena lojalnost članova jedinice podeljena je između poručnika Metjua Kejsija, koji vodi jedinicu 81, i Kelija Severajda, komandanta jedinice 3, koji se međusobno optužuju za smrt dugogodišnjeg prijatelja i kolege.
Dardenova supruga krivi Kelija za tragediju i ova krivica izjeda poručnika. Međutim, uprkos podelama, vatrogasci se ujedinjuju kada njihov kolega Kristofer Herman zamalo smrtno nastrada.
Novi član u jedinci, Piter Mils, dodeljen je jedinici 81. Mils je odlučio da krene putem svog pokojnog oca, uprkos negodovanju majke. Uz vatrogasce su bolničarke Gabrijela Doson i Lesli Šej, jedine žene u vatrogasnoj stanici.
Uz vođstvo šefa Volasa Bodena, članovi jedinice svaki dan gledaju smrti u oči, čuvaju jedni druge i nastoje da budu uz svoje kolege bez obzira šta se desilo i koja je cena spasavanja.

Fotografije

Čikago u plamenuČikago u plamenuČikago u plamenuČikago u plamenuFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTL / NBC UniversalFoto: RTLFoto: RTL / NBC Universal

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čikaška policija (2014)

    image
    Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije Chicago Fire donose novu seriju Čikaška policija, policijsku dramsku seriju o ljudima...
  • Mornarički istražitelji: Los Anđeles (2009)

    image
    Mornarički istražitelji: Los Anđeles je drama o opasnom svetu jedinice NCIS, u kome se neprestano odvija hvatanje opasnih i lukavih kriminalaca, koji su pretnja...
  • Čikaška hitna pomoć (2015)

    image
    Priča prati svakodnevni haos u najprometnijoj bolnici i hrabar tim doktora. Obrađivaće jedinstvene slučajeve u večito užurbanom urgentom centru a praviće im...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.