EPIZODA: 11

SINOPSIS

Koje su modne kreacije Aleksandre Dojčinović oduševile dame iz javnog života? Tko je zablistao na crvenom tepihu? Kako se dekoraterka seta i dizajnerica Anita Dujić priprema za rođenje svojeg prvog djeteta? Zašto Zrinka Cvitešić sve češće boravi u Zagrebu? Što se događa s hrvatskom jazz scenom?
Bili smo u novoj kući Ivice i Elin Kostelić nadomak Ivanić-Grada te saznali kako se pripremaju za dolazak još jedne prinove u obitelji.
Klub 7 donosi i opsežnu priču o Vino.comu održanom prošlog tjedna u zagrebačkoj Esplanadi. Saznali smo i gdje se jede najbolji sushi te kako se hrvatski slastičari pripremaju za blagdane. U intervjuu tjedna razgovarali smo s pjevačem Lukom Nižetićem te doznali sve o njegovim novim glazbenim i kazališnim projektima.

Producent: Dean Radinović
Autor: Ivona Čulo
Voditelj: Jelena Glišić

Fotografije

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Markus Lanz (2008)

    image
    Dienstags bis donnerstags lädt ZDF-Moderator Markus Lanz prominente Gäste und Experten aus allen Bereichen des öffentlichen Lebens zu seiner bunten Talkrunde. In...
  • Razgovor s razlogom (2022)

    image
    Ako su vam dosadili površni razgovori o uvijek istim temama, a želite čuti kritičko mišljenje i ozbiljne poruke, onda je Razgovor s razlogom prava emisija za vas....
  • Glamur

    image
  • La vita in Diretta (1992)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.