SINOPSIS

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu popodnevnog magazina.
Voditelji emisije Maja Nikolić i Dejan Pantelić i u novoj sezoni u studiju Prve razgovaraju sa gostima o životnim i aktuelnim temama.
Pred početak nove sezone Maja Nikolić kaže: Jako sam srećna zbog početka nove sezone i što posle kraćeg predaha nastavljam sa radom. Cela ekipa je vredno radila na tome da unapredimo, svima omiljenih, 150 minuta. Gledaoci će i u novoj sezoni moći da očekuju samo najbolje od ove emisije - aktuelne teme, sjajne goste, ekskluzivne priče, ali i neke nove, originalne rubrike.

Fotografije

150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta150 minuta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • New York Fashion Week

    image
    FashionTV brings you the latest coverage during the world's biggest fashion weeks, highlighting the best shows, backstage moments, front row appearances of the...
  • Dnevnik Nove TV

    image
    Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta. Propušteni...
  • Vo Tek

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.