SINOPSIS

Serija je u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa i vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija!
Popularnost na društvenim mrežama i među mladom publikom takođe je jedna od stvari koju svi učesnici u kreiranju „Istina i laži ističu kao jedno od najvećih iznenađenja, jer se verovalo da mlada publika više ne gleda televiziju, ali ova serija je i to opovrgla.
U drugoj sezoni, gledaoci će moći da prate priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ali u priču ulaze i mnogi novi - jer će se desiti obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote naših junaka i njihove međusobne odnose.
Autorska ekipa ističe da će druga sezona biti još uzbudljivija, ali za pojedinosti će svi morati da se strpe do početka emitovanja hit serije „Istine i laži. Ono što se zna, to je da se glumačkoj postavi koju čine Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Vladimir Kovačević, Ljiljana Dragutinović, Feđa Stojanović, Sofija Rajović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov, Dušan Kaličanin, Anja Mit i mnogi drugi, pridružuju i mlade snage - Ivana Dudić, Jelisaveta Karadžić, Kristina Jovanović, a pojačanje dolazi i od iskusnijih kolega Sofije Juričan, Aleksandra Srećkovića Kubure i Miljenka Prljete.
Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima.
Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...
Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.
Serija je nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije Graduados, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

Fotografije

Istine i lažiIstine i lažiIstine i lažiIstine i laži

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Junaci našeg doba (2019)

    image
    Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio...
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Moderna porodica (2009)

    image
    Džej ima odraslu decu, unuke i prelepu mladu ženu koja ima svog sina u pretpubertetskom dobu – i svi zajedno moraju da premoste generacijske, kulturološke i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.