SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Doznavši da joj je prof. Wehmann otac, Betty netragom nestaje. Lizzy prima poruku da Betty treba vrijeme za razmišljanje, ali ne zna zašto. Tamás je nađe u njezinu skrovištu i obavijesti o tome Wandu, koja je također tragala za njom jer joj je prof. Wehmann otkrio da Betty zna tko joj je otac. Štoviše, Betty doznaje gorku istinu da je Wehmann nije želio pa je Wandi nudio novac za pobačaj. Lizzy i dr. Behring bave se instalaterom grijanja Felixom Petersom koji je dopremljen zbog opeklina, ali ima simptome srčanog infarkta. Vidovnjakinja dolazi u kliniku zbog nezgode s kaktusom i svatko je traži da mu prorekne budućnost. Helena ne vjeruje u takve stvari, ali vidovnjakinja ipak kaže točno jer Heleni je zaista privržen tamnokosi muškarac. Lizzy doznaje zašto je Betty naglo nestala i distancira se od prof. Wehmanna koji je baš treba jer je primio strašnu vijest.

Fotografije

Betty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnoze

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.