SINOPSIS

Prvi put kada se prikazivala na kanalu Prve, serija je momentalno osvojila srpske gledaoce. Sjajni glumci, pre svega Erkan Petekaja koji igra temperamentnog, prekog, bezobzirnog kapetana Alija i neodoljivo jednostavna Ajča Bingol, koja je otelotvorila lik hrabre, požrtvovane majke i supruge Džemile, podsetiće vas na dramatične trenutke kroz koje prolazi porodica Akarsu.
Erkana Petekaju uloga Alija lansirala je u zvezde, donela mu brojne prestižne nagrade otvarajući mu vrata drugih serijskih projekata. Gledaoci Prve ga vrlo dobro pamte kao požrtvovanog Džihana u još jednoj gledanoj turskoj drami "Paramparčad".
U najuspešnijijoj turskoj seriji iz 2010. godine pratimo dramatične događaje ispletene oko ljubavne prevare koja uništava porodicu Akarsu. Godina je 1967. Kapetan duge plovidbe Ali Akarsu provodi puno vremena odvojen od svoje porodice. Dok je on na putovanjima, supruga Džemile se brine o kući i njihovo četvoro dece.
Jednog dana Ali se vraća kući i menja život svojoj porodici. Alijevo ponašanje postaje krajnje neobično i na površinu izbija mračna strana njegove ličnosti. Džemile pokušava da pronađe razlog njegovog izmenjenog odnosa prema njoj i u Alijevom džepu otkriva pismo koje je dokaz da Ali ima ljubavnicu.
I dok se Džemile razmišlja može li preći preko prevare i oprostiti, Ali se odlučuje za rasturi porodicu birajući mladu ljubavnicu Karolin. Ovaj trenutak je prekretnica za porodicu Akarsu kojoj predstoji dugo i bolno razdoblje ispunjeno traumatičnim sećanjima i nerazjašnjenim odnosima.

Fotografije

Kako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolaziKako vreme prolazi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.