Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Neustrašiva Freja serija je o sedmogodišnjoj djevojčici koja uspijeva skupiti hrabrost i neustrašivo se suočiti sa svim problemima. Ovo je priča o djetetu čiji otac pati od depresije, a majka zbog posla nikad nije kod kuće.
Sedmogodišnja Freja upravo se s obitelji doselila u djedovu staru, trošnu potleušicu, što je ni najmanje ne raduje. No onda upoznaje dječaka Asgera, s kojim kreće u pustolovine.
Ova danska serija u osam epizoda bavi se temama poput usamljenosti, zlostavljanja, alkoholizma i starenja. Ozbiljne teme obrađene su kroz prizmu humora i, što je najvažnije, gledane iz dječje perspektive.
Freja je sedmogodišnja djevojčica koja se s ocem, majkom i starijim bratom doselila u kuću svog djeda u vikend-naselju. Freja nije nimalo zadovoljna novim domom i strašno joj nedostaje majka, koja radi kao stjuardesa i najčešće nije kod kuće. Još je više rastužuje to što joj je otac stalno potišten otkako je izgubio posao pa većinu vremena samo leži na kauču. No onda se sve promijeni. Freja upoznaje neobičnog dječaka koji joj priča nevjerojatne priče o njezinu djedu.

Fotografije

Neustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva Freja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zorro: The Chronicles (2015)

    image
    Serija predstavlja tinejdžera Don Dijega, koji se suočava sa najvećim životnim izazovom boreći se za pravdu protiv brojnih bezobzirnih tirana! Tako se rađa...
  • Lavirint (2012)

    image
    Priče o dvije žene, jednoj iz srednjovjekovne Francuske, a drugoj iz sadašnjosti, isprepleću se u epskoj potrazi za Svetim gralom.
  • Gordon, Đino i Fred na putovanju (2018)

    image
    Gordon, Gino i Fred, tri velika svjetska kuhara, upustili su se u kulinarsku avanturu po starom kontinentu. Tijekom turneje predstavit će kuhinje, a i svoja...
  • The Fall Guy (1981)

    image
    Colt Seaver is a combination bounty hunter and stuntman. He drives a big GMC truck with a eagle painted on its hood. He chases after bad guys and returns them to...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.