SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Dok se zahuktavaju pripreme za proslavu Beina i Laurina rođendana, Angelica kaže majci da je bolesna i da mora na kemoterapiju. Giovanna se hrabro suoči s problemom i kaže i suprugu da mora biti odlučan i pozitivan. Tijekom slavlja Laura nađe bolnički protokol te je Angelica prisiljena reći sve blizankama, Umbertu i Pigiju, no poziva ih da se ponašaju normalno i uživaju u slavlju.
Slavlje se isprva ne čini zabavnim jer mladi ne plešu, a odrasli su povučeni. Laura sjedi na kauču s Emanueleom i povjerava mu majčinu bolest, dok Umberto priča prijatelju Robertu kako je nogirao Martinu i kako je ona to loše primila. Čini se da se jedino Bea pravi da se zabavlja i smiješi.

Fotografije

Napokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon srećaNapokon sreća

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.