poster

Napast

Keeping Up Appearances (1990)

komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Kad je u pitanju snobizam, Hyacinth Bucket kategorija je za sebe. Nagrađivana glumica Patricia Routledge glumi komično čudovište Roya Clarkea u ulozi koju su gledatelji zavoljeli. Hyacinth ide nevjerojatno daleko u potrazi za profinjenošću. Ustraje na tome da svoje prezime Bucket izgovara kao Bouquet. Kuća je oličenje čistoće i sve mora biti na strogo određenom mjestu. Njezin potlačeni muž Richard uvijek mora nositi kravatu i podnositi beskrajne upute dok je vozika naokolo u besprijekorno održavanom autu. Njihov sin (koji je otišao od kuće i nikad ih ne posjećuje) ima zvučno ime, Sheridan. Čak se i prazne boce od mlijeka svjetlucaju na pragu nakon što ih se obavezno opere u perilici. Hyacinth uživa u svojim "večerama uza svijeće", no njezini se gosti boje biti pozvani. Prvi susjed Emmet skriva se kad god je vidi, a njezina sestra Liz kraj Hyacinth je krajnje napeta i obavezno nešto razbije ili prolije. Njihov ugledni prijatelj bojnik te vikar i njegova žena daju sve od sebe da se klone Hyacinth, što nije lako budući da je ona jedna veoma odlučna žena. No Hyacinthine ambicije ugrožava jedna velika mana - ostatak njezine obitelji najprostiji je prosti puk. Zajedno žive u oronuloj kući koja izgleda kao smetlište. Sestra Daisy i njezin muž Onslow totalne su sirovine. Njezina druga sestra Rose ostarjela je flundra. A njezin je stari otac pohotnik i pijanac, koji potpuno gol na biciklu ganja mljekaricu kanalom. Što god da Hyacinth učini, njezina obitelj to zajamčeno upropasti. Može li se ikad osloboditi te sramote?

Fotografije

NapastNapastMilostiva prije svega 02Milostiva prije svega 03Milostiva prije svega 04Milostiva prije svega 05NapastNapastNapast

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.