SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Serija istražuje najjezivija stvorenja na svijetu i uči djecu da čak ni životinje od kojih vam se kosa diže na glavi nisu tako strašne kao što se čine.
Naomi Wilkinson se boji svega što bode, grize ili po tlu gmiže. No ova neustrašiva junakinja ne dopušta da je strahovi zaustave. Serija je prati dok se približava najjezivijim bićima na planetu i pokazuje djeci da je najbolje biti hrabar i doznati što je što, čak i ako se nečega bojiš.
Naomi otkriva da ni jedno stvorenje nije tako strašno kao što je isprva mislila. Od najopakijih zvijeri meka srca do slatkih životinjica s mračnim tajnama, ona će ih istražiti sve. Putuje po svijetu, razgledava egzotične lokacije, uključujući tropski raj na Tajlandu, zaleđene šume sjeverne Finske i more oko meksičkog poluotoka Baja.
Naomi nailazi na nevaljale rakune koji teroriziraju New York, daje umjetno disanje najvećoj otrovnici na planetu i pliva s morskim psom veličine autobusa. Bilo u dvoboju na Divljem zapadu s gmazom koji štrca krv, bilo na trim-stazi u prašumi gdje se klati poput gibona, Naomi je dorasla zastrašujućim ispitima s kojima se suočava. No što će odabrati kao najveću noćnu moru iz svijeta prirode? Suočite se sa strahom i pridružite se Naomi na njezinom nesigurnom putu kako biste doznali odgovor.
Naomi Wilkinson putuje po pijesku i moru meksičkog poluotoka Baja u potrazi za najgorim noćnim morama iz svijeta prirode. Bori se u dvoboju s gmazom koji štrca krv, bućka se s morskim psom veličine autobusa, a pustolovina na pučini vodi do susreta s nametljivim nebeskim gusarima i njihovim uistinu strašnim manirama pri jelu.

Fotografije

Noćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: BajaNoćne more iz svijeta prirode: Baja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.