SEZONA: 4

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Radnja ove kanadske serije odvija se tridesetih godina prošlog veka i prati Hani, njenu decu i porodicu Bejli kroz period koji nam je poznat kao Velika depresija. Radnja koju su imali Džek i Hani Bejli je propala. Njihov bankrot naterao ih je da se presele sa porodicom u Ontario, u mali grad Nju Bedford gde Džekova bogata porodica poseduje rudnik srebra. Kada Džek, nesretnim slučajem ubrzo nakon dolaska, pogine, njegova majka daje do znanja Hani da više nije dobrodošla u kući Bejlijevih. Znajući da neće moći da izdržava sama troje dece, Hani je primorana da ih ostavi sa svekrvom dok ona radi u obližnjem gradu. Njena djeca svakodnevno pokušavaju da se naviknu na novi život kod bogate, ali cinične bake, kojoj u svakom trenutku žele dati do znanja da im majka nedostaje.

Fotografije

Vjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđaVjetar u leđa 01Vjetar u leđa 02Vjetar u leđa 03Vjetar u leđa 04Vjetar u leđa 05Vjetar u leđa 06

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.