SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SINOPSIS

Muk i Čavapa su dva svetska putnika koji istražuju svet na svojim biciklima. Od Hongkonga do Njujorka, preko Australije do Madagaskara i kroz celu Grčku, otkrivaju naš moderni svet i njegove živopisne stanovnike.
Muk i Čavapa su dva svetska putnika koji istražuju svet na svojim biciklima! Od Tokija do Njujorka, preko Australije do Madagaskara i kroz celu Grčku, ova dva prijatelja upoznaju stanovnike iz svih kutaka planete... Ali pošto nigde nije kao kod kuće, avantura uvek kuca na njihova vrata! Skočite na bicikl i zajedno s njima otkrijte realistični, moderni i živopisni svet. Neverovatni ljudi, zadivljujući predeli i nepoznati običaji: naši putnici će zajedno otkriti mnoge države. Uprkos razlikama koje postoje među njima, zajedno će steći divna iskustva i svuda pronaći prijatelje!

Fotografije

MoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMouk

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Puffy i Tubby

    image
    Dva, uvijek gladna zamorca stalno traže još hrane i otkrivaju kuću u kojoj žive.
  • Tutti Frutti

    image
    Tutti Frutti je glazbena serija koja odaje počast uličnim nastupima Stanlija i Olija. U svakoj epizodi jagoda Tutti i ananas Frutti izvode dobro poznatu glazbenu...
  • Vehicles

    image
    Cars, boats, balloons and UFOs, so really any kind of vehicles coming alive.
  • Space Adventures

    image
    What is out there? Explore space with the various playful creatures flying all around in Space adventures!
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.