SEZONA: 1

EPIZODA: 30

SINOPSIS

Muk i Čavapa su dva svetska putnika koji istražuju svet na svojim biciklima. Od Hongkonga do Njujorka, preko Australije do Madagaskara i kroz celu Grčku, otkrivaju naš moderni svet i njegove živopisne stanovnike.
Muk i Čavapa su dva svetska putnika koji istražuju svet na svojim biciklima! Od Tokija do Njujorka, preko Australije do Madagaskara i kroz celu Grčku, ova dva prijatelja upoznaju stanovnike iz svih kutaka planete... Ali pošto nigde nije kao kod kuće, avantura uvek kuca na njihova vrata! Skočite na bicikl i zajedno s njima otkrijte realistični, moderni i živopisni svet. Neverovatni ljudi, zadivljujući predeli i nepoznati običaji: naši putnici će zajedno otkriti mnoge države. Uprkos razlikama koje postoje među njima, zajedno će steći divna iskustva i svuda pronaći prijatelje!

Fotografije

MoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMouk

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Colorwheel

    image
    The little puppy uses a colorwheel to find his friend in the forest.
  • Fireteam

    image
    The 3 firemen help out the residents of their village every way they can.
  • Hello Carbot (2014)

    image
    Hello Carbot je animirana serija koja prati svakodnevne avanture dječaka Čarli Juniora i neodoljivih Hello Carbot jaja koja skrivaju moći o kojima nije mogao niti...
  • Happy Garden

    image
    In Happy Garden fruits, vegetables and plants grow. Seedlings appear from seeds, then flowers, leaves and crops dance to entertain you. Before the little...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.