EPIZODA: 4

SINOPSIS

Jagodići je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije Sva ta ravnica.
Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.
u ovoj epizodi doktor Benecki saopšava Jovanu istinu o okolnostima Miličine smrti. Jovan odlazi kod Borjane i saznaje o svojoj bolesti koju je nasledio od prtka Petra Jakonića, rodonačelnika plemstva Jagodića. U toku su i dogovori da se na Kaštelu napravi soare mladih generacija starog plemstva i Jovan traži od Borjane da ostane. Njihov odnos prerasta iz poznanstva u prijateljstvo.
Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Reditelj Miroslav Lekić.
Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.

Fotografije

Jagodići, oproštajni valcer

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • Doušnici (2002)

    image
    Od Dejvida Sajmona, tvorca i koscenariste HBO serije “Ugao” koja je dobitnik tri nagrade Emi, ova nepolirana i izuzetno realistična HBO serija prati čitav tok...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.