EPIZODA: 2

SINOPSIS

„Jagodići“ je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije „Sva ta ravnica“. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.
Lajko odlazi u posetu misterioznoj lepotici koju je upoznao na jahanju, ali mu njen sluga ne dozvoljava da joj priđe, misleći da nije dovoljno gospodstven. Razočaran, Lajko zakazuje boks meč u seoskoj kafani. Branko posećuje oca, grofa Milana u Slankamenu. Na povratku u Kaštel upoznaje lepu Aleksandru Bogdanović i njenog mlađeg brata. Branko zakazuje sastanak sa Aleksandrom. Na putu ka kući nepoznati napadač onesvešćuje Branka. Lajko pobeđuje Makoša u boks meču. Na pokladama se događa još jedan zločin...
Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Reditelj je Miroslav Lekić a scenario je napisao Đorđe Milosavljević.
Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.

Fotografije

Jagodići, oproštajni valcer

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.