SEZONA: 1

EPIZODA: 13 - The Cyprus Agency (No. 64)

SINOPSIS

Liz vodi istragu o jednoj agenciji za posvajanje djece i razotkriva njezinu šokantnu tajnu. Red je za petama krtici i prilično ga je iznenadio novi sumnjivac.
Kako Red i Liz privode kraju postupak posvajanja djeteta, Red joj skreće pozornost na agenciju Cyprus, međunarodnu organizaciju za posvajanje koju se sumnjiči da otima djecu za svoje klijente. Uz pomoć budućih roditelja Wendy i Davida Rolanda, Liz je uspjela Cyprusova odvjetnika Teda Caldwella uhvatiti u zamku. No Caldwell je počinio samoubojstvo kako ne bi morao otkriti što zna o posvojenjima. Kad vlasnik agencije Owen Mallory (Campbell Scott) zatekne FBI u pretraživanju njegova ureda, on počinje uporno tvrditi da ne zna ništa o navodnim otmicama i obećava punu suradnju. Nakon što mu je rekla da je nedužna, Meera ponudi Redu svoju pomoć u potrazi za krticom koja ga je pokušala ubiti.

Fotografije

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.