SEZONA: 3

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Viša inspektorica Vera Stanhope bavi se zapetljanom prošlošću ljubitelja ekstremnih sportova Gideona Franea kad on padne s litice obavijen plamenom.
Anonimno pismo sa željom "gori u paklu" i pregled dokumenata otkrivaju niz tužbi za uhođenje i prijetnje protiv bivše cure Izzy Rawlins. Forenzičari ubrzo s pismom povežu njezinog prijatelja frizera Kita. On priznaje da se suočio s Gideonom nekoliko dana prije njegove smrti, ali tvrdi da nije u stanju počiniti ubojstvo.
Ruthie Culvert učenica je mjesne privatne škole. Vera je uvjerena da ona kao svjedokinja ima ključ zločina, ali ona se ničeg ne sjeća. Ravnateljica Vivienne Ripman sjeća se da je Gideon u školi bio vođa grupe zlatnih mladića i djevojaka. Ali njegova bivša cura Manda Adelaide nestala je nakon pokušaja samoubojstva, a najbolji prijatelj John Paul Leveson davno je podlegao ovisnosti o drogama.
Uz pomoć novih kolega, Rebecce Shepherd zvane Shep i Marka Edwardsa, Vera i njezina ekipa, narednik Joe Ashworth i detektiv Kenny Lockhart, moraju naći Gideonovu bandu kako bi razotkrili maltretiranje iz mladosti i neočekivanu priču o odanosti na kušnji i grube pravde.

Fotografije

VeraVeraVeraVeraVeraVera 01Vera 02

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.