poster

BANDOLERA

Bandolera (2011)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Sara Rejes je studentkinja književnosti na Oksfordu tokom XIX veka. Kao veliki poštovalac španske književnosti, opere i kulture Sara će pobeći u Andaluziju u želji za avanturom, pravom ljubavi i porodicom. Andaluzija će očarati Saru i ona će pronaći svoj dom u malom andaluzijskom selu, gde će joj se učiniti da će konačno ispuniti svoj živoni san i napisati svoj prvi roman. Sve će se odvijati po njenoj volji dok se jednog dana ne vrati njen ujak u nameri da je vrati u Englesku. Sara će postati odmetnik nalik Robin Hudu, koji će posvetiti život da pomogne ljudima u nevolji. Ova serija će očarati vaša srca dok upoznajete protagonistu, njen karakter, vrline i mane. Zaljubićete se u njenu ljubav i prelepe slike Andaluzije koje vas plene i ostavljaju bez daha.

Fotografije

BANDOLERA

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.